40

 

       
           
  La Bella i La Bestia    


En un castell hi ha un príncep malcriat que menysprea a tothom. Una nit una dona molt vella demana asil al castell.El príncep veient que és una dona gran i lletja la fa fora. Aleshores la vella es transforma en una fada que llença un malefici i converteix el príncep en Bèstia. La única manera de trencar el malefici és que una noia s’enamori de la Bèstia.

Espectacle adreçat a educació Infantil, cicle inicial i cicle mitjà

 
 
 
....més>  
 

40

 

       
  20.000 Llegües de Viatge Submarí    


Un animal desconegut, està atacant als vaixells. Els països envien una flota per reduir el monstre. Al vaixell viatgen Peter Aronnax i Ned Land. Una nit el vaixell és atacat, i els dos cauen al mar. Descobreixen que el monstre és un objecte.
A l’interior els espera un capità, el capità Nemo. Es troben a dins d’un vaixell submarí: El Nautilus.

Espectacle adreçat a cicle mitjà, cicle superior i 1r cicle ESO

 
 
 
....més>  
           
  El Llibre de la Selva    

És de nit i a la jungla se sent el plor d’un cadell humà. Akela, el llop, troba aquest cadell humà i decideix criar-lo sota la llei de la jungla. Akela decideix que Baghera, la pantera, faci de mestre al cadell humà.
Mowgly el cadell humà, Baghera, i l’ós Baloo, es fan companys inseparables. Però hi ha un animal que no desitja que en Mowgly es faci gran, Shere Khan, el tigre.

Espectacle adreçat a educació Infantil, cicle inicial i cicle mitjà
 
 
 
....més>  
           
  La Espasa màgica del Rei Artur    


Merlí, per tal de protegir Anglaterra, encanta l’espasa màgica Excalibur, clavant-la en una pedra. Només la desclavarà aquell que sigui rei d’Anglaterra. Artur un jove, que vol ser cavaller desclava l’espasa de la pedra, i es converteix, així, en el nou rei.


Espectacle adreçat a cicle inicial, cicle mitjà, i cicle superior

 
 
 
....més>  
           
  Robin Hood    


Anglaterra està dominada pel malvat príncep Joan. Robin Hood, l’heroi que robava als rics per a repartir les seves fortunes amb els pobres, juntament amb Little John i Fra Tuck, organitza una revolta per acabar amb les malifetes del príncep Joan i casar-se amb Lady Marian, retinguda a palau contra la seva voluntat.

Espectacle adreçat a cicle inicial, cicle mitjà, i cicle superior

 
 
 
....més>